Werken bij DBA

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Je past bij ons kantoor als je een uitstekende jurist bent met passie voor het recht én je beschikt over goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een goede advocaat meer is dan een goede jurist, juist in het familierecht.

Ons advocatenkantoor kenmerkt zich als persoonlijk, creatief en ambitieus. Ons sfeervolle pand bevindt zich in Amsterdam Oud-Zuid. Wij werken met een team van 10-15 advocaten en worden ondersteund door een officemanager en een flexibele poule van oproepkrachten. Gelet op de grootte van ons kantoor zijn de lijntjes kort en kent iedereen elkaar goed. Er heerst een positieve, collegiale sfeer waarin persoonlijke groei centraal staat. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan om onze goede naam te kunnen behouden. Wij geloven erin dat onze mensen het beste gedijen in een omgeving waarin ze dagelijks worden gestimuleerd het maximale uit zichzelf te halen en voldoende vrijheid, verantwoordelijkheid en autonomie wordt geboden. Een gedegen opleiding is daarbij essentieel.

Tijdens studie

Tijdens de fase van je studie bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Studentstage, kantoorbreed, 8 weken fulltime, vanaf het 3e studiejaar;
  • Werken als oproepreceptioniste, beschikbaarheid op afroep maar tenminste 1 dag per week, rechtenstudie is geen vereiste.

Na de studie

Ben je net afgestudeerd, dan kom je in aanmerking om te starten als advocaat-stagiaire, al dan niet voorafgegaan door juridisch medewerkerschap om wederzijds kennis te maken. En ook als je al werkzaam bent als advocaat in het familierecht en een overstap overweegt naar een ander kantoor, gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Wij zijn op zoek naar een advocaat in het familie- en/of erfrecht. Klik hier voor de vacature.

Contact

Als je interesse hebt in een van de hierboven genoemde opties, neem dan gerust even contact op met ons kantoor via personeelszaken@deboorderadvocaten.com of via het algemene telefoonnummer.

Verwerking persoonsgegevens

Graag attenderen wij jou op het feit dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt indien je  bij onze organisatie solliciteert, reageert op een vacature of op een andere wijze interesse toont om werkzaamheden voor ons te verrichten. Klik hier om onze privacyverklaring te lezen en/of op te slaan.

We kijken uit naar jouw reactie!

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.