25
mei
2023

Ben jij onze nieuwe familie- en/of erfrechtadvocaat?

Professionele dienstverlening kan in onze visie het beste gedijen in een omgeving waarin je dagelijks wordt gestimuleerd en voldoende vrijheid wordt geboden om tot de beste prestaties te komen. Oplossingsgericht en onconventioneel durven denken, werken in een open en informele omgeving en in een vroeg stadium van je carrière eigen verantwoordelijkheid dragen zijn daartoe essentieel. Daarnaast vindt De Boorder een gedegen opleiding en een gezonde wetenschappelijke interesse, naast intellectuele en sociale vaardigheden een voorwaarde voor succes. Na de stage en een aantal praktijk jaren biedt De Boorder haar advocaten de mogelijkheid om een specialisatie opleiding te volgen, bijvoorbeeld via de vFAS of de VEAN. De Boorder verwacht van haar medewerkers een grote betrokkenheid bij het kantoor, maar hecht daarnaast veel waarde aan een actief sociaal leven daarbuiten.

De Boorder zoekt jonge beginnende advocaten familie- en/of erfrecht

Als je nader wilt kennismaken met ons kantoor of nu al weet dat je ons team wilt versterken en wilt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van De Boorder, dan ben jij wellicht de nieuwe advocaat, waarnaar wij altijd op zoek zijn. In dat geval zien wij jouw sollicitatiebrief (met foto en cv) graag tegemoet.

De Boorder is in 2002 opgericht. Het kantoor richt zich zowel nationaal als internationaal op het familierecht en het erfrecht in de meest ruime zin. Het kantoor is in ruim 20 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde kantoren op het gebied van het familie- en erfrecht. Dat neemt niet weg dat we een jong en ambitieus team zijn.

Je eventuele vragen of je sollicitatiebrief kun je richten aan mr. Magali van Maanen
E-mail: mvanmaanen@deboorderadvocaten.com

Meer informatie kun je vinden op onze website: www.deboorderadvocaten.com

DE BOORDER FAMILIE- EN ERFRECHT ADVOCATEN & MEDIATORS
AMSTERDAM
Telefoon: 020 – 573 37 30

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2024 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia