Kosten

Op ons kantoor bent u altijd verzekerd van deskundige specialistische bijstand. Alle advocaten en mediators op ons kantoor doen niets anders dan familie-en erfrecht. Wij hebben dagelijks (lunch) overleg met elkaar, de lijnen zijn kort en we houden elkaar op de hoogte en scherp. Kortom, alle expertise hebben wij in huis.

Wij werken op urenbasis. Onze uurtarieven variëren van EUR 150-200 (advocaten met minder dan 3 jaar ervaring), EUR 200-250 (advocaat medewerkers met meer dan 3 jaar ervaring), EUR 250-270 (advocaat medewerkers met meer dan 6 jaar ervaring) en  EUR 270-350 (advocaat-partners). De uurtarieven zijn ex BTW.

Wij berekenen geen afzonderlijk percentage aan kantoorkosten. Kosten aan derden (zoals griffierecht, deurwaarderskosten, kosten GBA uittreksels, etc.) worden doorbelast. Kosten voor deskundigen (accountants, fiscalisten, notarissen, makelaars, etc.) worden niet dan na instemming met de cliënt gemaakt. Deze kosten belasten wij of door bij de cliënt of de cliënt betaalt deze kosten rechtstreeks aan de deskundige.

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.