Op basis van de juridische merites zoek ik graag een praktische oplossing.

Magali van Maanen

Magali van Maanen

Partner

mvanmaanen@deboorderadvocaten.com

Magali van Maanen groeide op in Nederland, België en in Australië. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Al tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote belangstelling voor het personen- en familierecht. Magali was tijdens haar studie student-stagiaire bij De Boorder Schoots en is op 1 april 2006 bij De Boorder Schoots als advocaat in dienst getreden. Met ingang van 1 april 2019 is zij benoemd tot partner van De Boorder Familie- en Erfrecht Advocaten & Mediators.

Sinds 2011 is Magali als advocaat en mediator aangesloten bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). In 2016 heeft zij de opleiding tot Collaborative Divorce Lawyer (overlegscheidingsadvocaat) gevolgd. Tevens is Magali lid van de Vereniging IKO / D.I.A.L. (Dutch International Child Abduction Lawyers).

Magali spreekt vloeiend Engels en haar belangstelling gaat uit naar internationaal georiënteerde zaken. De juridische puzzel van complexe vraagstukken spreekt haar aan en dit beschouwt zij als de basis van een goed advies. In de praktijk gaat zij oplossingsgericht te werk. Het doel is om op zo efficiënt mogelijke wijze tot een redelijke uitkomst te komen.

Magali van Maanen bespreekt in dit interview de bevoegdheid van de rechter en het toepasselijk recht in internationale zaken:

Verhuizen met kinderen in (inter)nationale situaties:

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Magali van Maanen

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2021 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia