Ik denk graag in oplossingen. Daarom spreekt mediation en collaborative divorce mij zo aan, omdat je heel gericht toewerkt naar een voor beide partijen aanvaardbare oplossing. Soms is dat niet mogelijk en dan weet ik de weg naar de rechter goed te vinden. Iedere cliënt is weer anders en iedere zaak vraagt zijn eigen aanpak. Het is juist die diversiteit aan mensen en inhoud van het werk, die het vak zo aantrekkelijk maakt.

Priska Voskuil

Priska Voskuil – van Dijk

Advocaat/Mediator/Partner

pvoskuil@deboorderadvocaten.com

Priska Voskuil – van Dijk:  Echtscheidingsadvocaat en erfrechtadvocaat voor ondernemers / DGA’s (en hun echtgenoten). Advocaat die u echt bijstaat.

Familierecht heeft altijd deel uitgemaakt van de praktijk van Priska Voskuil. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in de ondernemingsrecht- en arbeidsrechtpraktijk op een advocatenkantoor in nauwe samenwerking met registeraccountants en belastingadviseurs. Priska Voskuil heeft affiniteit met cliënten met een eigen onderneming/dga’s. Haar ondernemingsrechtelijke ervaring komt daarbij goed van pas. Zij is advocaat- en vFAS scheidingsmediator. Zij investeert in een constructieve samenwerking met haar cliënten om tot een optimaal resultaat te komen. Door haar degelijke voorbereiding, haar inzicht in menselijke verhoudingen en haar bevlogenheid zijn cliënten bij haar in goede handen. U kunt bij Priska Voskuil tevens terecht met vragen over erfrecht. Zij is lid van de vFAS (Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators), de MfN / SKM  (Mediatorsfederatie Nederland/Stichting Kwaliteit Mediators) en de VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals (Overlegscheiding). Sinds november 2016 is zij bestuurslid van de VvCP.

“Voor zowel ondernemers als particulieren is het zaak de emotionele aspecten te erkennen, maar niet bepalend te laten zijn in de aanpak. Ik ben resultaat-en oplossingsgericht en kan goed samenwerken. Daarom spreekt mediation en collaborative divorce / overlegscheiden mij zo aan, omdat je toewerkt naar een voor beide partijen aanvaardbare toekomstregeling. Soms is dat niet mogelijk en dan weet ik de weg naar de rechter goed te vinden. Iedere cliënt is weer anders en iedere zaak vraagt zijn eigen aanpak. Het is juist die diversiteit aan mensen en inhoud van het werk, die het vak zo aantrekkelijk maakt.”

 

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Priska Voskuil – van Dijk

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • The RSS feed for this twitter account is not loadable for the moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.