Maak van je verleden geen toekomst, de herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken!

Nynke van der Storm

Nynke van der Storm

Advocaat & Mediator

Nvanderstorm@deboorderadvocaten.com

Nynke van der Storm werkt sinds november 2011 bij De Boorder. Daarvoor heeft zij gedurende 7 maanden ervaring opgedaan binnen de advocatuur bij Nauta Dutilh Advocaten te Amsterdam. De advocatuur in al haar facetten beviel Nynke zo goed dat zij besloot een volgende stap te zetten en zich te specialiseren in het personen- en familierecht. Haar keuze voor dit rechtsgebied komt voort uit de veelzijdigheid, maatschappelijke betrokkenheid en de emotionele en financiële aspecten ervan.

Nynke houdt zich bezig met alle facetten van het Familierecht. Haar belangstelling gaat uit naar alimentatie-, afstammings- en draagmoederschapszaken, maar ook de financiële vermogensrechtelijke afwikkeling van een (echt)scheiding spreekt haar zeer aan.

Het bieden van een luisterend oor, het geven van juridisch advies met kwaliteit en het winnen van het vertrouwen van de cliënt, staan bij Nynke voorop.

De Boorder is een nichekantoor, hetgeen Nynke steeds opnieuw motiveert recht te doen aan de verwachtingen van de cliënt ten aanzien van de specialisatie van De Boorder op het gebied van het personen- en familierecht. Nynke is lid bij de vFAS.

In 2021 verscheen een artikel van Nynke over draagmoederschap in het Tijdschrift voor Jeugdrecht:

‘Licht aan het einde van de tunnel voor wensouders?’ in het Tijdschrift voor Jeugdrecht (TvJr) 2021/1.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Nynke van der Storm

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • The RSS feed for this twitter account is not loadable for the moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.