Betrokken bij zowel de juridische en financiële aspecten van uw zaak, alsook bij de praktische en emotionele facetten die erbij komen kijken.

Myrthe Weltak

Myrthe Weltak

Advocaat

mweltak@deboorderadvocaten.com

Myrthe Weltak studeerde Rechtsgeleerdheid en Notarieel recht aan de Universiteit Leiden waarna ze in 2020 haar master Civiel recht heeft afgerond.

Tijdens haar studie ontwikkelde zij in toenemende mate belangstelling voor het familie- en erfrecht. Zij heeft haar master dan ook ingericht met voornamelijk familierechtelijke vakken en een scriptie geschreven over samenwoners.

Naast haar studie heeft Myrthe meerdere bestuursfuncties bekleed en verschillende nevenactiviteiten verricht, zoals het organiseren van een juridisch congres, geven van pleitlessen op de universiteit, en adviseren bij de Leidse rechtswinkel op de afdeling personen- en familierecht.

De werkwijze van Myrthe is persoonlijk, praktisch en oplossingsgericht, zij komt daardoor snel tot de kern van het probleem. Daarbij maakt zij juridisch jargon begrijpelijk voor haar cliënten en is zij goed bereikbaar. Hierdoor weet zij een toegankelijke en doelgerichte benadering te combineren. Zij streeft naar een goede juridische én praktische oplossing op korte én lange termijn.

Na een student-stage bij de Boorder Advocaten is Myrthe in november 2020 in dienst getreden.

 

 

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Myrthe Weltak

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.