Doortastend & overtuigend

Siham Maachi

Advocaat & Mediator

smaachi@deboorderadvocaten.com

Siham Maachi heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is in 2015 afgestudeerd in zowel het Burgerlijk Recht als Strafrecht. Zij heeft ruim drie jaar als familierechtadvocate gewerkt op een advocatenkantoor in Amsterdam. Zij heeft zich hierbij toegelegd op het familierecht. Tijdens de beroepsopleiding is Siham verkozen tot ‘best individual’ vanwege haar sterke motivaties en haar bewogenheid.

Siham heeft als advocaat al in een vroeg stadium verantwoordelijkheid getoond en laten zien dat zij zaken kan aansturen richting de gewenste uitkomst. Zij heeft daarbij ruime proceservaring opgedaan. Siham is doortastend en overtuigend. Zij wordt door haar cliënten omschreven als een powervrouw.

Siham is sinds 2020 werkzaam bij de Boorder Advocaten. Haar belangstelling gaat uit naar internationaal georiënteerde zaken. Siham behandelt (internationale) vermogensafwikkelingen, alimentatiegeschillen, gezags- en omgangskwesties, (echt)scheidingen en afstammingskwesties.

Siham gaat voor een ieder na wat de beste oplossing is, zowel juridisch als praktisch. Zij zet zich daarnaast altijd in voor een toekomstbestendige oplossing die ook werkt op lange termijn. Zij is daarbij efficiënt, creatief en pragmatisch.

Siham is een teamplayer. Zij informeert en begeleidt haar cliënten op een heldere wijze zodat gezamenlijk tot het beste eindresultaat wordt gekomen.

Siham is aspirant-lid bij de vFAS.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Siham Maachi

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.