Het is mijn doel om het beste resultaat voor u als cliënt te behalen. Ook onder moeilijke omstandigheden, omdat ik weet dat er veel op het spel staat. Daarom geef ik het maximale, elke dag opnieuw.

Nafiesa Ibrahim

Nafiesa Ibrahim

Advocaat

nibrahim@deboorderadvocaten.com

Nafiesa is sinds september 2020 werkzaam bij De Boorder. Zij studeerde in 2017 cum laude af in de master Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Al vroeg tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote belangstelling voor het personen- en familierecht. In de master heeft zij daarom het accent gelegd op dit rechtsgebied. Haar masterscriptie schreef zij over de partner-alimentatieverplichting van een DGA. Tijdens haar studie heeft Nafiesa gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in de randstad en is zij – als vrijwilliger – bestuurslid geweest bij de rechtswinkel in Houten, waar zij verantwoordelijk was voor de sectie personen- en familierecht.

Voordat Nafiesa haar universitaire opleiding startte, rondde zij nog een volledige Hbo-opleiding Communicatie af aan de Haagse Hogeschool.

Nadat Nafiesa haar bul behaalde, kreeg zij een vaste aanstelling bij de Raad van State. Hier werkte zij in de Vreemdelingenkamer, waar zij hoger beroepschriften behandelde over onder andere het recht op eerbiediging van het familie- en gezinsleven en de rechten van het kind binnen het vreemdelingenrecht. Na tweeënhalf jaar werkzaam te zijn geweest binnen de rechterlijke macht, besloot Nafiesa de overstap naar de advocatuur te maken om zich te specialiseren in het personen- en familierecht.

Bij de Boorder brengt zij haar juridische kennis en communicatieve vaardigheden samen en kan zij haar interesse in het personen- en familierecht verder uitdiepen.

Enthousiasme en vasthoudendheid zijn twee eigenschappen die de werkhouding van Nafiesa kenmerken. Ook als de zaak lastig is, of als het even tegenzit.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Nafiesa Ibrahim

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.