Ik bied cliƫnten naast mijn juridische expertise een vertrouwde omgeving en een luisterend oor. Mijn vastberadenheid ligt in het behartigen van uw belangen en het vinden van duurzame oplossingen.

Michelle Donders

Michelle Donders

Advocaat

Michelle Donders studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam, waarna ze in 2020 de master Privaatrecht heeft afgerond.

Tijdens haar studie heeft zij praktijkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren. Door de brede civiele praktijk van deze kantoren heeft zij met veel verschillende rechtsgebieden ervaring opgedaan. Hier kwam zij erachter dat zij een grote belangstelling heeft voor het familie- en erfrecht. Zij heeft haar master dan ook ingericht met voornamelijk familie- en erfrechtelijke vakken en haar scriptie geschreven over het berekenen van de hoogte van de gebruiksvergoeding in het huwelijksvermogensrecht.

Na haar studie is Michelle in dienst getreden bij een advocatenkantoor in Haarlem, waar zij zich ruim 3 jaar bezighield met het personen- en familierecht. Om zich verder te kunnen specialiseren in dit vakgebied heeft zij per oktober 2023 de overstap naar De Boorder Advocaten gemaakt.

Michelle komt uit een ondernemersfamilie en dat uit zich in haar oplossingsgerichte manier van denken en het goed kunnen inspelen op veranderende situaties. Zij zoekt steeds de verbinding tussen juridische kennis en praktische aanpak. Voor cliƫnten zet zij zich maximaal in om tot het beste resultaat te komen.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Michelle Donders

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.