We bieden flexibiliteit, lef, persoonlijke aandacht én juridisch advies op het kwaliteitsniveau van een groot kantoor in een kleine setting.

Marjoleine de Boorder

Marjoleine de Boorder

Oprichter & Partner

mdeboorder@deboorderadvocaten.com

Marjoleine de Boorder is oprichter, mediator en collaborative divorce lawyer.

Zij houdt zich sinds 1992 bezig met het familierecht. In haar praktijk is het accent steeds meer op overlegscheiding en mediation komen te liggen en zij geniet landelijke bekendheid. Zij heeft de overlegscheiding in Nederland geïntroduceerd en is jarenlang voorzitter geweest  van de VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals) en is lid van de vFAS.  Marjoleine maakt deel uit van de Overlegscheiding Randstad waarvan een aantal advocaten, coaches en financials uit de Randstad deel uit maken (www.overlegscheidingrandstad.nl).

Haar kracht ligt in doortastend handelen (‘doorpakken’): het vermogen om alert, professioneel en snel tot resultaten te komen. Complexe zaken, waarbij de tegenstellingen het bereiken van het resultaat in de weg lijken te staan, ziet zij als een uitdaging. Door ruimte te geven aan de persoonlijke motieven en belangen van beide partijen, weet zij veelal een optimaal resultaat te behalen. Ze heeft affiniteit met ondernemers: sterke karakters die gewend zijn hun leven naar eigen inzicht en opvattingen te sturen.

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Marjoleine de Boorder

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.