Als advocaat haal ik voldoening uit het vinden van passende juridische en soms praktische oplossingen, waar cliënten écht tevreden mee zijn.

Nandi Kollenburg

Nandi Kollenburg

Advocaat

NKollenburg@deboorderadvocaten.com

Nandi Kollenburg heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Al tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote interesse voor het personen- en familierecht. Zo heeft Nandi zich gedurende haar master volledig op dit rechtsgebied toegelegd en heeft zij de opgedane kennis in de praktijk kunnen brengen tijdens meerdere stages en haar werk bij de familiekamer van de rechtbank ‘s-Hertogenbosch. In 2013 is Nandi cum laude afgestudeerd op het wetsvoorstel lesbisch ouderschap en zijn haar adviezen overgenomen door COC Nederland.

Na haar studie is Nandi in dienst getreden bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam, waar zij zich 3 jaar lang bezig hield met gezag- en omgangszaken, huwelijksvermogensrecht en gecompliceerde echtscheidingskwesties. Om zich nog verder te kunnen specialiseren in het personen- en familierecht heeft Nandi in 2017 de overstap naar De Boorder gemaakt.

In 2018 heeft Nandi samen met andere specialisten uit de scheidingsbranche, de “Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten” geschreven. Deze praktijkgids is een handig boek dat er vooral op gericht is om mensen die gaan scheiden goed te informeren en te behoeden voor veelgemaakte fouten. Het boek is bij alle boekhandels en webshops verkrijgbaar (waaronder bol.com). Naast de Praktijkgids heeft Nandi ook een eBook gepubliceerd, genaamd “Hoofdzaken (echt)scheiding”. Klik hier om het eBook te downloaden.

Nandi is flexibel, stressbestendig en heeft oog voor detail. Met haar kritische kijk op zaken zorgt Nandi dat zij snel tot de kern van een zaak doordringt om deze vervolgens met evenveel toewijding en doorzettingsvermogen succesvol af te handelen.

Nandi is aspirant-lid bij de vFAS en lid van de Kring van Scheidingsspecialisten.

Nandi Kollenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
–     Personen- en Familierecht
–     Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
–     Internationaal Privaatrecht
–     Internationale kinderontvoering
–     Jeugdbeschermingsrecht
–     Mediation
–     Ouderschap en erkenning
Deze registratie verplicht Nandi elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

De scheidingsspecialisten van De Mediator zijn lid van de Kring van Scheidingsspecialisten.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Nandi Kollenburg

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2019 De Boorder Advocaten Algemene voorwaarden Privacyverklaring
Webdesign: JHmedia