Als advocaat haal ik voldoening uit het vinden van passende juridische en soms praktische oplossingen, waar cliënten écht tevreden mee zijn.

Nandi Kollenburg

Nandi Kollenburg

Advocaat & Mediator

NKollenburg@deboorderadvocaten.com

Nandi Kollenburg is in 2013 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na haar studie is Nandi in dienst getreden bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam, waar zij zich 3 jaar lang bezig hield met huwelijksvermogensrecht en gecompliceerde (internationale) echtscheidingen. Om zich nog verder te kunnen specialiseren in het personen- en familierecht heeft Nandi in 2017 de overstap naar De Boorder Advocaten gemaakt. Haar bijzondere belangstelling gaat uit naar procedures over ingewikkelde huwelijkse voorwaarden, alimentatiegeschillen en gezagskwesties.

Nandi staat erom bekend dat zij snel te werk gaat en goed bereikbaar is voor cliënten. Verder is zij flexibel, stressbestendig en heeft ze oog voor detail. Met haar kritische kijk op zaken zorgt Nandi dat zij snel tot de kern van een zaak doordringt om deze vervolgens met evenveel toewijding en doorzettingsvermogen succesvol af te handelen.

Naast adviseren en procederen vindt Nandi het ook leuk om te schrijven. In 2018 heeft zij samen met andere specialisten uit de scheidingsbranche, de “Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten” geschreven en heeft zij een eBook gepubliceerd, genaamd “Hoofdzaken (echt)scheiding”. Klik hier om het eBook te downloaden.

Nandi is lid bij de vFAS en lid van de Kring van Scheidingsspecialisten.

 

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Nandi Kollenburg

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.