9
jan
2019

Ben jij onze nieuwe familie- en/of erfrechtadvocaat?

Professionele dienstverlening kan in onze visie het beste gedijen in een omgeving waarin je dagelijks wordt gestimuleerd en voldoende vrijheid wordt geboden om tot de beste prestaties te komen. Oplossingsgericht en onconventioneel durven denken, werken in een open en informele omgeving en in een vroeg stadium van je carrière eigen verantwoordelijkheid dragen zijn daartoe essentieel. Daarnaast vindt De Boorder een gedegen opleiding en een gezonde wetenschappelijke interesse, naast intellectuele en sociale vaardigheden een voorwaarde voor succes. Na de stage en een aantal praktijk jaren biedt De Boorder haar advocaten de mogelijkheid om een specialisatie opleiding te volgen, bijvoorbeeld via de vFAS of de VEAN. De Boorder  verwacht van haar medewerkers een grote betrokkenheid bij het kantoor, maar hecht daarnaast veel waarde aan een actief sociaal leven daarbuiten. Het leven is immers te mooi om in het harnas te sterven.

De Boorder zoekt een gevorderd advocaat-stagiaire of (beginnend) medewerker familie- en/of erfrecht

Als je nader wilt kennismaken met ons kantoor of nu al weet dat je ons team wilt versterken en wilt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van De Boorder, dan ben jij wellicht de nieuwe advocaat, waarnaar wij altijd op zoek zijn. In dat geval zien wij jouw sollicitatiebrief (met foto en cv) graag tegemoet.

De Boorder is in 2002 opgericht. Het kantoor richt zich zowel nationaal als internationaal op het familierecht en het erfrecht in de meest ruime zin. Het kantoor is in zeventien jaar tijd uitgegroeid tot een vooraanstaand nichekantoor. De gemiddelde leeftijd is 35 jaar.

Je eventuele vragen of je sollicitatiebrief kun je richten aan mr. Priska Voskuil.
E-mail: pvoskuil@deboorderadvocaten.com

Meer informatie kun je vinden op onze website: www.deboorderadvocaten.com

DE BOORDER FAMILIE- EN ERFRECHT ADVOCATEN & MEDIATORS
AMSTERDAM
Telefoon: 020 – 573 37 30

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2024 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia