18
mei
2018

Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten

Nandi Kollenburg heeft met andere specialisten uit de scheidingsbranche, de “Praktijkgids (echt)scheiding voor consumenten 2018” geschreven. Deze praktijkgids is een handig boek dat er vooral op gericht is om mensen die gaan scheiden goed te informeren en te behoeden voor veelgemaakte fouten.

Het is een makkelijk te lezen gids die het gehele scheidingsspectrum beslaat. Alle auteurs geven vanuit hun eigen specialisme en per onderwerp aan wat er mis kan gaan en wat men kan doen om dit te voorkomen.

Nandi is met name verantwoordelijk voor de hoofdstukken 2.8, 4, 5, 6 en 22. In deze hoofdstukken beschrijft zij de scheidingsprocedure van a tot en met z en legt zij de verschillen uit tussen een overlegscheiding en een hoog conflictscheiding.

In andere hoofdstukken komen kindertherapeuten, accountants en pensioenspecialisten aan het woord, die ingaan op andere zaken die bij een scheiding erg belangrijk zijn, zoals de echtelijke woning, inkomen uit een onderneming, belasting en oudedagsvoorzieningen. Daarmee is het een alomvattend boek voor iedereen die gaat scheiden of daar meer informatie over wil hebben.

Het boek is bij alle boekhandels en webshops verkrijgbaar. Benieuwd naar de inhoud? Klik dan hier voor het inkijkexemplaar.

 

 

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2024 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia