24
mrt
2020

Maatregelen coronavirus voor cliënten, nieuwe cliënten en verwijzers

Ook ons kantoor heeft maatregelen genomen tegen de bestrijding van het coronavirus. Wat betekenen deze maatregelen voor u?

Bereikbaarheid van de advocaten

Conform de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de overheid werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Al onze advocaten en mediators zijn goed bereikbaar, via telefoon, e-mail en videoverbinding (Skype, Facetime, Zoom, Microsoft Teams). Er is verder altijd één advocaat en secretarieel medewerkster op ons kantoor aanwezig.

Procedures bij de rechtbank en het gerechtshof

De procedures bij de rechtbank en het gerechtshof lopen gewoon door en wij zorgen er uiteraard voor dat (proces)stukken die per post naar de rechtbank en het gerechtshof dienen te worden verstuurd, daar tijdig zijn. Vrijwel alle zittingen gaan niet door (deze worden uitgesteld) of vinden plaats via telefonisch horen. Wat er met uw zaak gebeurt, hoort u via uw eigen advocaat.

Besprekingen of intakegesprekken

Besprekingen houden we in beginsel – conform de adviezen van de overheid – niet meer op kantoor. Wel kunnen wij u optimaal van dienst blijven via telefoon, e-mail en videoverbinding (Skype, Facetime, Zoom, Microsoft Teams). Dit geldt ook voor onze nieuwe cliënten, die wij uitstekend kunnen blijven ontvangen in ons virtuele kantoor.

Neem vooral contact op met ons kantoor als u vragen heeft over het familierecht en/of erfrecht. U kunt op ons rekenen en wij blijven iedereen graag tot dienst!

#staysafe #stayhealthy

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2024 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia