26
mrt
2020

Gratis online training voor gescheiden ouders!

Een Skype meeting, twee deadlines, de oudste moet zijn dictee nog oefenen, de jongste heeft hulp nodig bij het rekenen, er moeten boodschappen gedaan worden voor de bejaarde ouders én een ex-partner die van mening is dat de kinderen tijdens Corona niet mogen buitenspelen, maar weigert om de kinderen tijdens deze periode extra op te vangen. Herkenbaar? Voor veel van onze cliënten wel.

Juist in deze tijden is het belangrijk dat ouders met elkaar communiceren. Dat dit niet altijd even makkelijk is, begrijpen wij. Toch is het voor kinderen van belang dat ouders juist nu samenwerken, zodat er niet nog meer onrust komt. De Coronamaatregelen brengen voor kinderen al genoeg veranderingen mee. De taak van de ouders om de kinderen hier zo goed mogelijk in te begeleiden.

Hulp nodig in de communicatie met de andere ouder? Volg dan nu de online training van Villa Pinedo. Tot 6 april is deze training t.w.v. € 97 gratis te volgen! Van oudsher draagt ons kantoor Villa Pinedo een warm hart toe. Wanneer onze cliënten deze training graag willen volgen, bieden wij deze dan ook kosteloos aan. Ook buiten de Coronamaatregelen om. Vragen over deze online training? Neem contact met ons op!

 

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2024 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia