Als advocaat geeft het mij veel voldoening om mensen in een verdrietige en stressvolle periode in hun leven bij te staan met mijn juridische kennis en hen tot steun te kunnen zijn.

Michelle Brands-van den Berg

Michelle Brands-van den Berg

Advocaat

mbrands@deboorderadvocaten.com

Michelle Brands – van den Berg is een ervaren allround familierechtadvocaat. Zij behandelt zaken voor expats, zoals internationale echtscheidingen, vermogensafwikkelingen, geschillen over alimentatie en zaken betreffende kinderen.  Zij heeft 10 jaar ervaring. Naast haar gedegen juridische kennis, heeft Michelle veel oog voor de emotionele kanten van de zaak. Haar inlevend vermogen komt ook goed van pas bij het komen tot afspraken over de kinderen, zoals zorgregelingen, verhuizingen en het opstellen van een ouderschapsplan. Ook het afstammingsrecht zoals de erkenning en de adoptie van kinderen heeft haar aandacht.

Michelle gaat praktisch te werk en is oplossingsgericht. De combinatie van het zowel op juridisch hoog niveau bezig zijn met een zaak als de emotionele aspecten hiervan, zoals het bieden van een luisterend oor aan de cliënt, spreekt Michelle in het bijzonder aan. Zij heeft tot doel om tot een werkbare en duurzame oplossing te komen. Daarin ligt haar kracht.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Michelle Brands-van den Berg

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.