Marloes Holthuis

Advocaat & Mediator

mholthuis@deboorderadvocaten.com

Marloes is een gespecialiseerd familierecht (overleg)advocaat en scheidingsmediator. Zij werkt vanwege haar affiniteit met cijfers veel met ondernemers. Door haar economische achtergrond en jarenlange werkervaring is zij goed in het doorgronden van jaarstukken en huwelijksvoorwaarden. Dat is van belang voor zowel de bepaling van alimentatiebedragen als voor de afwikkeling van het vermogen.

Marloes is flexibel, goed bereikbaar en doortastend. Samenwerken met haar wordt als prettig ervaren. Zij bepaalt in overleg een doel en zet zich ten volle in dit doel te bereiken. Dat vergt creativiteit en bovenal professionaliteit. Goede afspraken gaan verder dan het enkel uitvoeren van afspraken die soms tientallen jaren geleden zijn gemaakt. Op basis van de huidige situatie streeft Marloes er in overleg met haar cliënten naar afspraken te bereiken die recht doen aan de afgelopen jaren maar ook aan de toekomst. Haar kracht ligt in het boven water krijgen van de belangen in plaats van de standpunten. Als de belangen duidelijk zijn, kan er een eerlijk gesprek gevoerd worden voor een optimaal resultaat.

Afspraken moeten duurzaam zijn en in het belang van de kinderen. Elke scheiding verdient een aanpak met dat streven. Afspraken kunnen gemaakt worden in overleg met de advocaat van de wederpartij (klassieke manier), in overleg met partijen (mediation) of in een team met professionals (overlegscheiding). Procederen is soms ook noodzakelijk. Ook dan staat het maken van duurzame afspraken en het belang van de kinderen voorop.

Marloes werkt sinds mei 2012 bij De Boorder. Daarvoor werkte zij ruim drie jaar bij Schipper Noordam advocaten te Rotterdam. Op internationaal niveau heeft Marloes kennis opgedaan tijdens haar uitwisseling bij Inseec Grande école de Commerce in Parijs en bij de University of North Carolina, Law school. Marloes is als advocaat en mediator aangesloten bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en bij de Vereniging van Collaborative Professionals (VVCP).

Marloes woont met haar echtgenoot en drie kinderen in Amsterdam.

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Marloes Holthuis

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter

Volg @deBoorderAdvo op twitter.