Zij die het opgeven weten nooit hoe dicht ze bij hun doel waren!

Marloes Holthuis

Marloes Holthuis

Advocaat & Mediator

mholthuis@deboorderadvocaten.com

Marloes is een gewaardeerd kantoorgenote. Zij houdt zich bezig met het familierecht in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan echtscheidingen, gezagskwesties, alimentatiegeschillen, vermogensafwikkelingen en afspraken over de kinderen.

Marloes heeft een ontwapende werking op mensen. Dit maakt de samenwerking met haar zeer prettig. Zij weet feiten te vertalen naar juridische standpunten en – minstens zo belangrijk – het juridische jargon te vertalen naar begrijpelijke taal. Marloes bepaalt in overleg een doel en zet zich ten volle in om dit doel te bereiken. Haar goede kennis van de juridische mogelijkheden, haar capaciteit om jaarrekeningen te doorgronden en haar creatieve denkwijze, dragen daar aan bij. In emotionele zaken is het voor haar een uitdaging om uit de (soms harde) tekst de bedoeling te ventileren. Dit maakt haar voor zowel cliënten als voor advocaat collega’s een prettige en betrouwbare gesprekspartner.

Marloes Holthuis werkt sinds mei 2012 bij De Boorder. Daarvoor werkte zij ruim drie jaar bij Schipper Noordam advocaten te Rotterdam. Al snel kwam zij er achter dat haar hart ligt bij het familierecht. Zij besloot zich dan ook te specialiseren in dit rechtsgebied. Marloes is als advocaat en mediator aangesloten bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS).

Haar bijzondere belangstelling voor het familierecht kwam reeds tot uiting tijdens haar studie Nederlands recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen, waar zij haar master met familierechtelijke vakken heeft ingekleurd. Zij schreef haar scriptie over de Wet verevening pensioenrechten bij scheiding. Daarnaast is haar passie voor het familierecht verder ontwikkeld tijdens haar werkzaamheden voor de Vrouwenrechtswinkel en studentstages bij verschillende kantoren.

Op internationaal niveau heeft Marloes kennis opgedaan tijdens haar uitwisseling bij Inseec Grande école de Commerce in Parijs en bij de University of North Carolina, Law school. De Boorder is voor Marloes hét kantoor dat aansluit bij haar enthousiasme en gedrevenheid bij het verlenen van juridische bijstand op dat bijzondere persoonlijke niveau. “Ik wil de mensen bij pijnlijke en moeilijke situaties bijstaan met mijn juridische kennis en ze snel en concreet handvatten bieden voor de toekomst”.

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Marloes Holthuis

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2021 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia