Toegewijd en standvastig sta ik voor u klaar.

Daisy Mandema

Daisy Mandema

Advocaat

dmandema@deboorderadvocaten.com

Daisy Mandema studeerde Rechtsgeleerdheid en Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden waarna ze in 2018  haar master Internationaal en Europees belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam cum laude heeft afgerond. In opdracht van het ministerie van Financiën heeft Daisy een breed opgezet rechtsvergelijkend onderzoek verricht naar de fiscale positie van de ZZP’er in Nederland, Duitsland en het Verenigd-Koninkrijk. In 2018 heeft zij haar bevindingen mogen presenteren bij de British Taxpayers’ Alliance in London. Daisy heeft tijdens haar bachelors en master gewerkt bij meerdere grote Zuidas-kantoren, waaronder Houthoff, Loyens & Loeff, E&Y en Deloitte.

Al snel kwam Daisy erachter dat haar hart ligt bij het personen- en familierecht. Ze vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat partijen nader tot elkaar worden gebracht dan wel niet nog verder uit elkaar worden gedreven. Daisy biedt een heldere blik op gecompliceerde juridische zaken waarbij de kennis die ze bezit op het gebied van fiscaal recht van bijzonder toegevoegde waarde is. Het optimaal behartigen van de belangen van de cliënt(en) is haar doel.

De Boorder is hét kantoor dat past bij Daisy haar ambitie en gedrevenheid: het leveren van de vereiste expertise op het hoogste niveau met toewijding en betrokkenheid bij de cliënt(en).

 

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Daisy Mandema

Actualiteiten

Volg De Boorder Advocaten op Twitter

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2021 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia