3
jan
2015

Vaste prijs advies en procedure wijziging kinderalimentatie

Met ingang van 1 januari 2015: Vaste prijs advies en procedure wijziging kinderalimentatie

Op 1 januari 2015 treedt de wet hervorming kindregelingen (WHK) in werking. Doel van de wet is het beperken van het aantal kindregelingen in de inkomstenbelasting. Dit heeft vaak gevolgen voor de hoogte van de kinderalimentatie. Wilt u weten wat de wijzigingen voor u betekenen? Vraag om advies en een alimentatieberekening!

U kunt hiervoor bij ons terecht voor de vaste prijs van € 1.000 inclusief BTW*. Als u op basis van het advies besluit de rechter te vragen de hoogte van de kinderalimentatie te wijzigen, kost deze procedure € 2.500 inclusief BTW (excl. griffierechten)**.

*Wij gaan er vanuit dat u in loondienst bent en zorgt voor toezending van de voor een advies noodzakelijke stukken. Op basis hiervan maken wij een alimentatieberekening. Wij adviseren u vervolgens aan de hand van de stukken en alimentatieberekening of wijziging van de kinderalimentatie te verwachten valt. Bent u ondernemer? Vraag ons om een offerte.

**Wij gaan er vanuit dat u in loondienst bent en het niet mogelijk is om in onderling overleg tot wijziging te komen. Wij stellen een verzoekschrift tot wijziging kinderalimentatie op, bestuderen het verweerschrift en staan u bij de mondelinge behandeling op de rechtbank als advocaat bij. Extra werkzaamheden zoals besprekingen met de andere partij, aanvullende alimentatieberekeningen en meerdere zittingen zijn niet in deze prijs begrepen. Bent u ondernemer of is de andere partij ondernemer? Vraag ons om een offerte.

Volg De Boorder Advocaten op Twitter
  • De RSS feed voor deze twitter account is niet beschikbaar op dit moment.

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2023 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia