11
nov
2022

Mindy Mosk genomineerd voor award: Upcoming Talent of The Year 2022

Mindy Mosk van ons kantoor is door de jury van de organisatie Legal Women op de shortlist van zes vrouwelijke juristen geplaatst die kans maken op de titel ‘Upcoming Talent of the Year’. Deze prijs wordt uitgereikt aan vrouwelijk juridisch toptalent (tot en met 7 jaar werkervaring) dat is opgevallen vanwege haar zakelijke en/of maatschappelijke invloed of bijvoorbeeld vanwege een bijzondere visie.

Diversiteit in juridische beroepen, met name de doorstroom van vrouwelijke juristen, is nog altijd een actueel thema. De verkiezing van Legal Woman of the Year & Upcoming Talent of the Year heeft de afgelopen jaren steeds veel (media) aandacht gegenereerd en hebben duizenden mensen hun stem uitgebracht op het volgens hen beste vrouwelijke toptalent. De verkiezing van Legal Woman of the Year 2022 of voor Upcoming Talent of the Year 2022 beoogt op een positieve manier bij te dragen aan dit actuele thema.

Van 8 november tot 18 november 12:00 uur kan er op Mindy Mosk worden gestemd. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale op 1 december a.s. bij Stibbe. Nadat iedere finalist een pitch heeft gehouden, kiest de vakjury de winnaar. Stemmen op Mindy kan hier.

Meer informatie over deze prijs? Lees via deze link het artikel op Advocatie.nl.

Volg De Boorder Advocaten op Twitter

Volg @deBoorderAdvo op twitter.

 © 2022 De Boorder Advocaten
Webdesign: JHmedia